Wie zijn wij?

Ons motto is 'Fostering growth'. Dat wil zeggen: groei bevorderen waar dat mogelijk is. Wij helpen u graag om alles op een rijtje te krijgen, om inzicht te krijgen in uw situatie en om te ontdekken waar voor u de uitdagingen liggen.

Barend van den Broek

Mensen die mij als coach meemaken, omschrijven mij als inlevend, open, humorvol en iemand die snel contact maakt. Maar ook doortastend en confronterend waar nodig. Bij mij bent u dus aan het juiste adres als u graag stevig gecoacht wilt worden. U kunt advies verwachten, maar het is ook de bedoeling dat u zelf de handen uit de mouwen steekt.

Ik ben opgeleid als landbouwkundig ingenieur in Canada en Nederland. Vervolgens heb ik me ontwikkeld als coach en trainer van academici. Mijn werk als consultant verricht ik al meer dan vijftien jaar in Europa, Afrika en AziĆ« voor onderwijsinstituten en NGO’s.

Up-a-Tree denkt graag met u mee. Wilt u uzelf ontwikkelen in uw werk als ambtsdrager, voorganger of leidinggevende in de gemeente. Wij bieden coaching, training en advies op maat, maar ook complete leergangen voor specifieke doelgroepen. Daarnaast kunt u bij ons terecht als u op zoek bent naar een vertrouwenspersoon.