Wie zijn wij?

Ons motto is 'Fostering growth'. Dat wil zeggen: groei bevorderen waar dat mogelijk is. Wij helpen u graag om alles op een rijtje te krijgen, om inzicht te krijgen in uw situatie en om te ontdekken waar voor u de uitdagingen liggen.

Barend van den Broek

Mensen die mij als coach meemaken, omschrijven mij als inlevend, open, humorvol en iemand die snel contact maakt. Maar ook doortastend en confronterend waar nodig. Bij mij bent u dus aan het juiste adres als u graag stevig gecoacht wilt worden. U kunt advies verwachten, maar het is ook de bedoeling dat u zelf de handen uit de mouwen steekt.

Ik ben opgeleid als landbouwkundig ingenieur in Canada en Nederland. Vervolgens heb ik me ontwikkeld als coach en trainer van academici. Mijn werk als consultant verricht ik al meer dan vijftien jaar in Europa, Afrika en AziĆ« voor onderwijsinstituten en NGO’s.

De aanpak die u kunt verwachten bij coaching door Up-a-Tree: maatwerk voor uw situatie, met gebruik van allerlei bestaande methodes en testen en een grote variƫteit aan werkvormen. Voordat we met elkaar in zee gaan, is er altijd een intakegesprek, op kosten van Up-a-Tree. Alleen als het van twee kanten klinkt, gaan we met elkaar verder.