Wie zijn wij?

Ons motto is 'Fostering growth'. Dat wil zeggen: groei bevorderen waar dat mogelijk is. Wij helpen u graag om alles op een rijtje te krijgen, om inzicht te krijgen in uw situatie en om te ontdekken waar voor u de uitdagingen liggen.

Barend van den Broek

Mensen die mij als coach meemaken, omschrijven mij als inlevend, open, humorvol en iemand die snel contact maakt. Maar ook doortastend en confronterend waar nodig. Bij mij bent u dus aan het juiste adres als u graag stevig gecoacht wilt worden. U kunt advies verwachten, maar het is ook de bedoeling dat u zelf de handen uit de mouwen steekt.

Ik ben opgeleid als landbouwkundig ingenieur in Canada en Nederland. Vervolgens heb ik me ontwikkeld als coach en trainer van academici. Mijn werk als consultant verricht ik al meer dan vijftien jaar in Europa, Afrika en AziĆ« voor onderwijsinstituten en NGO’s.

Up-a-Tree is er voor professionals zoals ambtsdragers, predikanten, pastorale werkers en theologiestudenten die hun kwaliteiten willen ontwikkelen. Voor mensen die in hun werk in Gods koninkrijk tegen hun grenzen aanlopen en willen leren hoe ze daar op een gezonde manier mee om kunnen gaan. Up-a-Tree is er ook voor kerkelijke opleidingen, gemeenten en kerkenraden die leidinggevenden en (toekomstige) ambtsdragers goed willen uitrusten voor hun taak.